De nieuwe wereld van het uitgeven van boeken

De nieuwe wereld van het uitgeven van boeken

Spread the love

Vooraan en in het midden – Ik accepteer dat de methode van de boekverspreiders, wetenschappelijke specialisten, redacteuren en fysieke boekwinkels de methode van de dinosaurus volgen.

Dit is de reden: ten eerste is er een grote risicofactor die wordt geïmpliceerd met het betalen van een schrijver om een ​​boek te verspreiden. De kosten zouden kosmisch kunnen zijn om de samenstelling door distributeurs en hun accountants te laten lezen, op dat moment te wijzigen, op dat moment te laten overheersen. Op dat moment moet de gewijzigde compositie gedrukt worden. Schaduwafbakeningen kunnen eigenlijk geen onderdeel van het boek zijn, omdat ze aanzienlijk veel geld kosten om te meten.
Langs deze lijnen kiezen distributeurs schrijvers die vanaf nu worden gedistribueerd. Voorspelt dit goed? Als een maker van een succes obscuur is, hoe zou hun blockbuster dan ooit kunnen ontstaan? In het geval dat die “kaskraker” in de hoofdopstelling aan de voorkant van de fysieke boekwinkel terechtkomt, kan het een gebruiksduur hebben van slechts een korte tijd voordat het in de achterkant van de winkel wordt gegooid, en uiteindelijk het belandt op de afprijstafel bij Joes’ Buck-a Book Emporium.

Op dat moment is er de kwestie van de winst. Distributeurs hebben overeenkomsten met boekwinkels waarbij ze hun geld terugkrijgen voor ‘uitgewassen boeken’ die onnauwkeurig in de winkels zijn gezet, of niet voortvarend genoeg verkochten.

Het kan drie jaar duren voordat een boektitel en de daaruit voortvloeiende inhoud – voorbij die van het 40-pagina’s tellende indieningspakket – bij de blokken en het cement is.

Ik moet je alleen vertellen dat Borders, de nummer twee boekwinkelketen, insolventie heeft overwogen. De eerder genoemde redenen maken deel uit van de manier om het einde van talloze boekwinkels tot nu toe af te keuren – inclusief het grote aantal “mother ‘n pop”-stands die vroeger Amerika of een andere stad op deze planeet spotten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top